Skinovage PX

Skinovage PX

Produsele din gama inovatoare SKINOVAGE PX pun la dispozitie o protectie eficienta impotriva imbatranirii cauzata de lumina si factori externi, asigurand, astfel, un aspect tanar si proaspat al pielii, care este imbunatatit pe termen lung.

Ingredienti activi din aceasta gama

In afara de ingredientii activi speciali, specifici fiecarui tip de ten in parte, cremele de ingrijire SKINOVAGE PX contin urmatoarele ingrediente active, unice acestei game:

Celule stem Alpine

Celulele stem care provin din planta medicinala Alpine ferrugineum au dezvoltat mecanisme speciale pentru a-si mentine abilitatea de a supravietui in conditii extrem de grele.In produsele de ingrijire SKINOVAGE PX

protejeaza celulele DNA ale pielii de deteriorari cauzate de razele UVA si radicali liberi.Ca rezultat, este prevenita imbatranirea prematura a pielii cauzata de lumina si factori externi.

Catalizator Molecular OsmoTec

OsmoTec imbunatateste procesarea ingredientilor activi in piele creand un echilibru osmotic in interiorul celulelor, care, in schimb favorizeaza procesarea ulterioara a ingredientelor active in celule.Pielea poate utiliza mai bine ingredientii activi furnizati asa incat sa aiba un efect mai intens si de lunga durata.

Skinovage PX Vita Balance

VITA BALANCE – gama Vita Balance este un sistem complet de ingrijire dedicat tenului uscat, care contine ingredienti activi speciali, care mentin dozarea corecta a hidratarii si lipidelor, si stimuleaza propriul mecanism al pielii pentru productia de hidratare si lipide.

Sistemul de ingrijire VITA BALANCE este recomandat urmatoarelor tipuri de ten/conditii ale tenului:

– Ten uscat, deshidratat
– Ten uscat, fara lipide

Beneficiile gamei

VITA BALANCE reface nivelele de lipide si hidratare, lasand pielea mai supla si elastica. Senzatiile de piele uscata si liniile cauzate de uscaciune sunt reduse in mod eficient pe termen lung- in schimbul senzatiei de confort pentru un aspect ingrijit in mod delicat, al pielii.

Skinovage PX Calming Sensitive

CALMING SENSITIVE este un sistem complet de ingrijire pentru piele sensibila, care contine ingredienti activi speciali pentru a calma roseata si iritatiile, si stimuleaza propriul mecanism al pielii de sporire a sistemului propriu de aparare  a pielii.

Sistemul de ingrijire CALMING SENSITIVE este potrivit pentru urmatoarele tipuri de piele/stari ale pielii:

-piele sensibila

Beneficile gamei

CALMING SENSITIVE combate rapid si ofera protectie de lunga durata impotriva iritatiilor, rosetei si senzatiei neplacute de tensiune.Piele se simte calma si in armonie, si reactiile alergice sunt minimizate.

Mantaua hidro-lipidica protectoare a pielii este echilibrata, astfel, intareste elasticitatea naturala a pielii.Sensibilitatea pielii este redusa in mod semnificativ astfel incat reactioneaza mai putin sensibil la influentele externe.Rezultate vizibile pe o piele relaxata intr -un mod minunat, calmata si uniforma.

Skinovage PX Perfect Combination

PERFECT COMBINATION este un sistem complet de ingrijire pentru tenul mixt/gras.Utilizeaza ingredienti activi speciali pentru a satisface diferitele nevoi intr-un mod unic, inteligent.

Zonele uscate de piele sunt intens hidratate, in timp ce excesul de sebum este inlaturat de pe zonele grase. In plus, mecanismul propriu pielii care asigura un aspect catifelat, uniform si cu pori inchisi este activat.

Sistemul de ingrijire PERFECT COMBINATION este potrivit pentru urmatoarele tipuri de piele/stari ale pielii:

-Ten mixt, gras

Beneficile gamei

PERFECT COMBINATION regleaza continutul de ulei si umezeala in piele intr-un mod deosebit, inteligent. Zonele uscate sunt Intens hidratate, in timp ce fluxul de sebum este redus pe termen lung in portiuni de piele grasa. In plus, porii sunt micsorati. Aspectul pielii este echilibrat in mod vizibil, uniformizat si matifiat.

INGREDIENTI ACTIVI:

 – Celule Stem Alpin, OsmoTec

 – Extract de Linte

– Sebucon

– Alunul Vrajitoareil: are un efect astringent si anti-inflamator

– Amidon din Orez: matifiaza

– Vitamina E: neutralizeaza radicalii liberi

Skinovage PX Pure

PURE este un sistem complet de ingrijire conceput pentru piela patata a adolescentilor si pielea patata, mai deteriorate a femeilor cu varsta peste 30 de ani. Adaptata pentru cerintele respective, produsele de ingrijire aprovizioneaza pielea cu ingrediente active speciale, care reduc petele, curata pielea si o netezeste in mod vizibil.In plus, sistemul de ingrijire contine produse, care, in afara de faptul ca au un efect de curatare au si un efect de catifelare, fermitate si anti-rid.

Sistemul de ingrijire PURE este potrivit pentru urmatoarele tipuri de piele: /stari ale pielii:

– Piele patata

Beneficiile gamei

PURE reduce in mod efectiv petele, curata tenul si micsoreaza porii. Evolutia petelor si comedoanelor este intens prevenita.

Solicitanta, pielea matura este si ea mai ferma si liniile si ridurile sunt netezite.

Pentru un aspect al pielii impecabil, uniform si curat.

INGREDIENTI ACTIVI;

Celule stem Alpin, OsmoTec

Extract de lemn alb African

Extract de Magnolia

Dioxid de siliciu organic

Extract de coada calului

Skinovage PX Advanced Biogen

ADVANCED BIOGEN este un sistem complet de ingrijire pentru pielea stresata, obosita, care are nevoie de regenerare. Utilizeaza ingrediente active speciale pentru a stimula metabolismul pielii, a active regenerarea celulara si vitaliza aspectul pielii.

Sistemul de ingrijire ADVANCED BIOGEN este potrivit pentru urmatoarele tipuri de piele/stari ale pielii:

– Piele obosita, slabita, care necesita regenerare

– Piele stresata, care necesita protectie.

Beneficiile gamei

ADVANCED BIOGEN confera pielii o noua forta si energie.Activeaza metabolismul si stimuleaza in mod intens generarea de celule si reinnoirea pielii. Pentru un aspect vizibil revitalizat si rose, tanar.

INGREDIENTI ACTIVI;

– Celule Stem Alpin, OsmoTec

– Control Mimic de Peptide

– Scualan: intareste bariera protectoare a pielii

– Vitamina E: protejeaza pielea de radicalii externi

– Ulei de Avocado, ulei de susan , ulei de soia, ulei de nuca de Macadamia

– Pantenol

– Retinol (Vitamina A)

Skinovage PX Sensational Eyes

SENSATIONAL EYES este un sistem complet de ingrijire destinat zonei sensibile a ochilor, care utilizeaza ingredienti activi speciali pentru a combate in mod eficient probleme specifice, cum sunt: liniile zambetului, laba gastii, cearcanele, precum si pungile de sub ochi.

Problemele specifice din zona ochilor

Beneficiile gamei

Gama SENSATIONAL EYES are tratamentul ideal pentru orice problema de frumusete care afecteaza zona sensibila a ochilor.Toate produsele au fost testate dermatologic si oftalmologic si nu contin parfum si coloranti.In plus, sunt potrivite purtatorilor de lentile si furnizeaza o baza excelenta pentru machiajul ochilor.