Tratamente LPG Corp

Tratamente corporale

Noul patent de LPG Endermologie combina cele mai eficiente tehnologii brevetate pentru stimularea intensiva si mai rapida a pielii.

Elibereaza grasime

Cu manipolul patentat al Alliance, endermologia face posibila tintirea si reducerea anumitor zone rezistente la dieta si exercitii fizice (brate, spate, stomac, talie, coapse etc.), adaptandu-se tocmai nevoilor fiecarui tip de piele. Endermologia: singura tehnica 100% naturala, neinvaziva, non-agresiva de stimulare mecanica a pielii care reactiveaza procesele celulelor.

Echilibrul dintre productia si eliminarea grasimii este mentinut printr-un proces natural efectuat de catre celulele numite adipocite. Chiar si cu un stil de viata perfect sanatos, activitatea acestor celule tinde sa incetineasca in timp, ducând la accelerarea depozitarii grasimilor si compresia vaselor sanguine si a limfatice.

Eliminarea Celulitei

Celulita, care afecteaza 90% dintre femei (chiar si cele mai slabe si mai atletice), este rezultatul atat depozitarii grasimilor in adipocite (celulele grase) cat si a retentiei de apa din organism. Pe masura ce adipocitele cresc, tesutul conjunctiv care le contine modifica pe suprafata pielii si o deformeaza. In acelasi timp, circulatia este blocata si toxinele se acumuleaza. Atunci apare celulita, creand aspectul inevitabil de coaja de portocala.

Celulita Edematoasa – Acest tip este cauzat de retentia apei din cauza circulatiei limfatice si sângelui scazute. Este important sa se scurga toxinele si sa se reactiveze schimburile circulatorii.

Celulita Adipoasa – Acest tip de celulita este adesea asociat cu excesul de greutate. Este necesara stimularea eliberarii naturale a grasimilor.

Celulita Fibroasa – Acest tip este mai greu de eliminat deoarece este prezent de mult timp, este compact si adesea dureros. Tesutul trebuie mai intâi sa fie moale inainte ca celulita fibroasa sa poata fi indepartata.

Solutia LPG

Cu manipol LPG Alliance stimuleaza pielea si tesutul gras sa le ‘’inmoaie’’ si sa le faca mai putin fibroase. In acelasi timp, aceasta stimulare ajuta la eliberarea grasimilor si la activarea circulatiei sanguine si limfatice.Actiunea mecanica a manipolului stimuleaza eliberarea naturala a grasimilor si confera fermitate  pielii pentru a-si recapata tonifierea si aspectul de frumos natural.

Noul ‘’Alliance Skin Identity Senzor’’ adapteaza stimularea la fiecare tip tesut: intensitatea tratamentului este optimizata si pielea nu este agresata.

SIMULAREA EXTERNA PENTRU ACTIUNILE INTERNE

Noul manipol corporal LPG combina flaps si rola motorizata si  aspiratia secventiala, care lucreaza impreuna pentru a stimula si mobiliza temeinic tesutul. Aceasta alianta permite stimularea multidimensionala pentru a stimula simultan diferite mecanisme fiziologice.

 

LPG® ENDERMOWEAR -TEHNOLOGIA PATENTATA

LPG® endermowear este un echipament exclusiv tehnic care permite masajul profund si vizibilitatea optima a tesutului in timpul tratamentelor endermologie.

Respirabil si placut, aceasta imbracaminte personala permite un impact mai intens si asigura un tratament perfect confortabil.