Despre noi

Despre noi

Adora Beauty Salon este un salon de înfrumusețare și remodelare corporală ce oferă servicii de înaltă calitate.

Spre deosebire de numeroasele tehnici disponibile pe piață, LPG Endermologie oferă o alternativă 100% naturală: stimularea activității celulare latente în pielea noastră pentru a combate toate inestetismele (riduri, atonia pielii, grăsime rezistentă localizată, aspectul celulitei și multe altele ).

De peste 30 de ani, LPG a creat cele mai moderne dispozitive disponibile pentru bărbații și femeile cu cunștiințe de frumusețe, care sunt exigente atunci când vine vorba de sănătatea lor. În armonie completă cu acest mod de viață sănătos, se recomandă ca tratamentele Endermologie să fie percepute din aceleași motive ca și o dietă echilibrată sau activități sportive regulate. Stimulii trimisi celulelor acționează ca o „mână de ajutor” pentru a-și maximiza potențialul. Endermologia facand parte din stilul tău de viață înseamnă a alege un stil de viață inteligent, responsabil și sănătos, menit să-ți păstreze corpul și fața de la ravagiile timpului.

Echipa de profesioniști te invită într-o atmosferă caldă și prietenoasă. Te vom consilia să alegi cele mai potrivite metode de înfrumusețare, conform nevoilor tale. Promitem să-ți oferim o doză de relaxare, după o zi încărcată de activități, pachete personalizate ce cuprind sesiuni de remodelare corporală și program sportiv.

Misiunea noastra

Misiunea noastră este de a-ți oferi soluții 100% naturale și eficiente pentru slăbire. LPG Endermologie, singura tehnologie ce îndepărtează fără durere grăsimea rezistentă la diete și exerciții fizice.

Galerie